Datacenter


Vi är glada att presentera nya lösningar inom datacenter branschen.

Kanalskenor E-Line märke EAE kan användas i horisontella eller vertikala applikationer, det tillåter flexibla och kostnadseffektiva lösningar för distribution av elektrisk kraft i datacenter. Uttagslådor kan tillverkas i plåt och även plastlådor för små strömmar med speciella låsningsmekanismer kan enkelt anpassas och utrustas med olika inställningar av MCB, RCCB, effektmätare, energimätare och strömtransformatorer för elskydd, energimätning och ledning. Vi monterar Terasaki produkter i uttagslådor så du får en komplett lösning.

Funktioner

IP 55 skyddsklass

Aluminium- eller kopparledare

Modulstruktur

Plug-in punkter varje 25 cm

4, 4,5 eller 5 ledare

Tennpläterade ledare

Dammskydd på uttagspunkter

Enkelt skjuvhuvudskruvförband

Mer information om datacenter lösningar finns här

 

 

Terasaki logo

© All Rights Reserved Terasaki Electric (Europe) Ltd.